OVER ONS

OVER ASPASIA

Aspasia is een overkoepeling van een aantal winkels in België.  Zo beheert deze groep enerzijds een aantal eigen multi-brand winkelconcepten zoals Aspasia Men & Women, Aspasia Family en Giovane. Anderzijds verzorgt Aspasia ook de uitbating van enkele Tommy Hilfiger franchise formules.

De geschiedenis van Aspasia begint eigenlijk bij het ontstaan van Groep Alain Broekaert in 1986. Het begon allemaal in Halle met de winkel Rapido, dat zich toen situeerde op de huidige plaats van de Hilfiger Denim winkel. Club Rapido was een winkel gespecialiseerd in jeans met merken als Levi's en G-Star. Door het succes van deze winkel en de lancering van het merk Pepe Jeans London in de Belux kende GAB zijn doorbraak. Hierdoor volgden er  openingen van meer winkels in Halle en omstreken. Deze groep van 7 winkels vormt anno 2015 Aspasia.


OVER GROEP ALAIN BROEKAERT

Groep Alain Broekaert of GAB is de officiële verdeler in België en Luxemburg van Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Scotch & Soda, Andy Warhol, Hackett London, Windsor, Arrow, Strellson, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Porsche Design en Vingino. Het Belgische bedrijf werd opgericht in 1986. Met de lancering van het merk Pepe Jeans London in de Belux kende de onderneming haar doorbraak. Door haar unieke product- en merkenmix en de strategische ligging van haar showrooms in de Brusselse driehoek groeide GAB al snel uit tot een belangrijke speler in retail en wholesale op gebied van mode.

Groep Alain Broekaert zette in het najaar van 2015 zijn jarenlange retailervaring en fashion know-how in voor het creëren van een eigen webwinkel: www.aspasia.be. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webboetiek die haar klanten 24 uur per dag en zeven dagen op zeven op hun wenken bedient met een eersteklas shopervaring.

Deze stap in de richting van e-commerce past perfect in het toekomstperspectief van de Groep. De webwinkel wordt namelijk beschouwd als een volwaardig en complementair onderdeel van het retailportfolio. Het aanbod op Aspasia komt daarenboven volledig overeen met het assortiment in de winkels van Aspasia. Klanten kunnen worden doorverwezen en dus kan het online retailkanaal de winkels ondersteunen. Tenslotte is de consument op die manier ook vrij de winkelmethode, online of offline, te kiezen die bij zijn levens- en winkelstijl past.

Aspasia verkoopt een gevarieerd en groot aanbod van mannen- en vrouwenkleding uit het merkenportfolio van officiële verdeler Groep Alain Broekaert alsook een gevarieerd aanbod aan topmerken uit de modewereld. Hierdoor kan de consument deze hippe brands moeiteloos combineren.


Drop image here
Drop image here